RVS Pannen met Rekken – Leer vlees roken met Jeff Phillips

Dit is een pan met een rek die ik al een aantal jaren gebruik en ze zijn super leuk om te hebben.

Dit zijn zware roestvrij staal, zeer goed bestand tegen kromtrekken in hitte, hoewel ik ze zelden bij hoge temperaturen gebruik. Ik gebruik ze meestal in de roker bij normale rooktemperaturen.

Het rek houdt het voedsel ongeveer ½ inch van de bodem van de pan en de rook en hitte kunnen gemakkelijk rondom het voedsel komen. Hierdoor kan ik mijn eten bereiden en op de rekken in de keuken plaatsen, het vervolgens uitdragen en direct op de roker plaatsen.

Ik kook het eten op het rooster dat in de pan zit.

Dit helpt op verschillende manieren:

  • Houdt mijn roker schoon
  • beperkt de tijd dat mijn rokerdeur/deksel open is
  • Maakt het gemakkelijk om alles weer terug te brengen als het klaar is

Ik heb alles op deze dingen gekookt, van ABT’s tot hele spatchcocked kalkoenen en de rekken bezwijken niet onder de druk.

Bestel eerst en vooral een set hiervan. Degene die ik heb gekregen komen als een set van (2) maar het bedrijf heeft andere maten en pakketten, dus als je afwijkt van de onderstaande link, zorg er dan voor dat je weet wat je krijgt voordat je bestelt, zodat er geen verrassingen zijn .

Ten tweede, pak een grote rol zware folie.

Ik gebruik folie op de bodem van de pannen om ze schoon te houden van wat er van de rekken druppelt. Zo hoef ik de rekken pas af te wassen als ik klaar ben.

Hierdoor hoef ik niet de rookroosters of de pan schoon te maken, alleen het rooster. Dat is VEEL MINDER WERK en laten we zeggen dat ik een grote fan ben van minder werk 😉

Om de rekken met de hand schoon te maken:

Ik raad aan om de sproeier op je aanrecht met vol heet water te gebruiken om de losse stukjes eraf te kloppen.

Gebruik dan een plastic scrubber of zelfs een bal folie met veel afwasmiddel voor zwaar gebruik om het spul dat meer vastzit eraf te halen.

Afwassen:

Ik spoel de mijne onder een warmwaterstraal zodra ik ermee klaar ben en geef hem dan een keer 15 seconden met een plastic scrubber. Zodra ik klaar ben om een ​​lading vaat in de vaatwasser te doen. Ik plaats de rekken in het onderste rek van de vaatwasser en 9 van de 10 keer wordt het ons sprankelend.

Als je een van die superefficiënte vaatwassers hebt die meer bezig zijn met het besparen van water en elektriciteit dan met het schoonhouden van de vaat, wil je er misschien in eerste instantie wat meer tijd aan besteden en de vaatwasser het proberen.

Ik was ze persoonlijk het liefst met de hand en dat is meestal wat ik doe.

Had ik al gezegd dat je een set van deze nodig hebt?

Dimensies

De mijne zijn 19-½ x 13-½ inch en ongeveer ½ inch van onder naar boven van het rek

creditSource link

Hapman.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart